20-godišnji Dino zaklao je Ivana zbog duga: Izbodena djevojka je teško ozlijeđena, ali stabilno

Foto: Netlog Dino Kulišek, Nel Pavletić/Pixsell

POLICIJA i dalje istražuje okolnosti ubojstva 22-godišnjeg mladića i ranjavanja njegove 19-godišnje djevojke u Crikvenici. Ova mračna priča i dalje je glavna tema svih razgovora u mjestu.

Motiv ubojstva je najvjerojatnije dug zbog droge. Kriminalni poslovi tako su 22-godišnjeg mladića koštali života: 20-godišnji ubojica Dino Kulišek iz Dramlja, koji je uhićen zajedno sa svojim pomagačem, prerezao mu je vrat i izbo ga čak deset puta.

Liječnici u KBC-u i dalje se bore za život ranjene 19-godišnjakinje, javlja RTL. Djevojka je u napadu također zadobila više ubodnih rana, ali je trenutno stabilno.

Podsjetimo, policija je ranjenu djevojku i tijelo ubijenog mladića pronašla u nedjelju poslijepodne u Ulici kralja Tomislava u Crikvenici. Vrlo brzo su ustanovili da se radi o ubojstvu i pokušaju ubojstva, a počinitelj je pronađen oko 19:30 sati. Zajedno s njim uhićen je i drugi muškarac kojeg se tereti da je pomagao ubojici.

Ubojica ostaje u istražnom zatvoru

Dvadesetogodišnji Dino Kulišek iz Dramlja, osumnjičen za ubojstvo i pokušaj ubojstva u Crikvenici 13. srpnja, ostaje u pritvoru sljedećih mjesec dana, odlučio je danas sudac istrage Županijskog suda u Rijeci.

Određena mu je jamčevina od 600.000 kuna.

Pročitajte više