36-godišnjak u V. Gorici bajunetom pokušao ubiti susjeda

36-GODIŠNJI S.D. uhićen je u utorak popodne nakon što je vojničkom bajunetom pokušao ubiti svojeg susjeda 55-godišnjeg B.D. Napad se dogodio u obiteljskoj kući B.D. u Jelačićevoj ulici u Velikoj Gorici, doznaje se iz MUP-a.

S. D. je jučer oko 16 sati iz ladice stola uzeo vojnički nož (bajunetu) i uputio se prema susjedovoj kući u koju je bez problema ušao jer je bila nezaključana. Inače, kuća se nalazi nekoliko brojeva dalje od kuće u kojoj S.D. živi.

Napadač je potom ušao u kuću u kojoj je starijeg muškarca zatekao kako leži na trosjedu te ga je srušio na pod. Osumnjičeni je s B. D. imao nesređene razmirice zbog kojih ga je ubo bajunetom u lijevu stranu prsa, lakše ga pri tom ozlijedivši.

Nakon toga je pobjegao, a stariji je muškarac pozvao policiju i Hitnu pomoć koja ga je odvela u Kliniku za traumatologiju gdje su mu utvrđene lakše ozlijede.

Djelatnici velikogoričke policije uhitili su S.D. u blizini mjesta događaja nakon čega su da doveli u službene prostorije na kriminalističku obradu.

Po okončanju iste odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, priopćeno je iz PU zagrebačke.

I.K.

Pročitajte više