6,27 milijuna pageviewsa: O izborima se opet najviše čitalo na Indexu

Foto: Index

NAKON što je prošle godine nakon izbora Index bio uvjerljivo najčitaniji news portal s rekordnih 6,4 milijuna pageviewsa dan nakon nakon izbora, i ove godine nastavlja s odličnim rezultatima.

Stranice Indexa jučer su otvorene 6 milijuna 275 tisuća i 389 puta, kažu podaci jedinog relevantnog mjerenja statistika u Hrvatskoj, DotMetrics. Prvi idući portal otvoren je 4,45 milijuna puta.

Index, koji je u kolovozu zabilježio više od 130 milijuna otvaranja stranica (28,5 milijuna više od prvog idućeg portala) se time (opet) potvrdio kao omiljena hrvatska web destinacija za praćenje političkih događaja u Hrvatskoj.

No, nije samo politika ono što se prati na Indexu. Uvjerljivo najčitaniji portal tijekom Europskog prvenstva u nogometu, prema podacima Dotmetricsa, bio je upravo Index.hr. Index je tada u jednom danu zabilježio 5,69 milijuna otvaranja stranica, 40% više od prvog direktnog konkurenta, odnosno skoro dvostruko više od trećeg direktnog konkurenta.

Index.hr je najposjećeniji hrvatski portal i prema Amazonovom mjerenju Alexa.com, najkvalitetniji hrvatski portal prema švicarskom istraživanju Qudal, kao i jedini, ekskluzivni nositelj Superbrands 2016 oznake među internetskim portalima.

Pročitajte više