Autor filma koji je razbjesnio muslimane se skriva i "hrabro" poručuje kako je "islam tumor"

IZRAELSKI film "Nevinost muslimana", u kojem se vrijeđa prorok Muhamed, izazvao je lavinu bijesa među muslimanima diljem svijeta, što je posljedično dovelo da napada na američka veleposlanstva u Kairu i Bengaziju.

Američki ambasador u Libiji i još troje ljudi takvu su izraelsku provokaciju platili životom. A čovjek koje je sve "zakuhao", autor i producent filma Sam Bacile, sada se skriva. Potvrdio je to za Associated Press, ali je u svom tajnom skrovištu odjednom pronašao hrabrost kako bi ponovno konstatirao "da je islam poput tumora, i točka".

Ovaj trgova nekretninama iz Kalifornije sebe predstavlja kao izraelskog židova i napominje kako je film zamišljen "kao provokativna politička tvrdnja koja osuđuje islam".

Dvosatni film, kojeg je financiralo preko 100 židovskih donatora, u principu sugerira kako je Muhamed bio varalica, te ga portretira kao preljubnika koji je, između ostalog, odobravao zlostavljanje djece. Bacile kaže kako vjeruje da će njegov film "svijetu izložiti sve mane islama".

Pročitajte više