Barin sin propustio očev sprovod, privela ga policija jer je pijan pucao iz pištolja 50 metara od splitskog suda!

Foto: Arhiva

NANDI TEKLIĆ, sin Bare Teklića, koji je u subotu poginuo na autocesti kod Šibenika, propustio je jučer očev sprovod. Nije mogao doći u 15 sati na Lovrinac jer se u to vrijeme nalazio u Prvoj policijskoj postaji. Naime, oko 11 sati je uhićen nakon dojave građana da puca iz vatrenog oružja u ulici Ljudevita Posavskog, svega 50 metara od splitskog suda i sjedišta policije. Ispostavilo se da je Teklić i popio. Izmjerili su mu 1,8 promila alkohola. Nandi je pucao iz pištolja, a na mjestu događaja pronađeno je nekoliko čahura.

Teklić se, kako doznajemo, i dalje nalazi u policiji. Trebali su prvo pričekati da se otrijezni da bi mogli malo porazgovarati o pucnjavi. U policiji nema informacija o tome za koje će djelo prijaviti 36-godišnjeg Nandija, koji je svojedobno bio prilično zapažen u rubrici Crne kronike.

Policija je i prošlog tjedna imala bliski susret s Nandijem. Naime, na dan Barine pogibije, netko je zvao policiju da mu se provaljuje u kuću. Patrola je u stanu zatekla Nandija te su se udaljili bez postupanja.

Sprovod Bare Teklića jučer je na Lovrinac privukao brojne poznate. Na posljednji oproštaj stigli su tako Tomo Horvatinčić, ali i bivši gradonačelnici Splita Miroslav Buličić te Željko Kerum, koji je bio vrlo prisan s Teklićem. Svi su se neugodno iznenadili vidjevši da Nandi nije došao ocu na sprovod.

Pročitajte više