Berlusconi došao na sud podržati svoju Ruby: Djevojke i dalje uzdržavam, uništio sam im živote

BIVŠI talijanski premijer Silvio Berlusconi neočekivano se pojavio na suđenju zbog seksualnih odnosa s maloljetnom prostitutkom Ruby, a za koje se očekuje da će uzburkati javnost brojnim detaljima o privatnim "bunga bunga" zabavama u vili bivšeg premijera u blizini Milana.

Posljednje saslušanje održano je u ponedjeljak, na kojem su svjedočile tri djevojke koje su bile stalne "zabavljačice" na Berlusconijevim zabavama. Tvrde da su se prostitutke oblačile u časne sestre i tako zabavljale bivšeg talijanskog premijera. Jedna od njih, Imane Fadil, tvrdi da joj je Berlusconi osobno platio 2.000 dolara kada je prvi puta prisustvovala na jednoj njegovoj zabavi.

Berlusconi je na tijekom stanke na današnjem saslušanju novinarima potvrdio da i danas djevojkama šalje novac, ali iz potpuno drugačijih razloga. Tvrdi da ima obavezu uzdržavati te djevojke jer im je cijeli proces uništio život.

Berlusconiju se sudi za seksualne odnose s maloljetnom marokanskom plesačicom Karimom El-Mahroug, poznatijom kao Ruby. Tužiteljstvo tvrdi da je njoj tada bilo svega 17 godina, ali i Ruby i Berlusconi poriču da se tako nešto ikada dogodilo. Optužen je i za zlouporabu položaja i ovlasti prilikom izvlačenja Ruby iz pritvora.

Pročitajte više