Bivša Josipovićeva šefica kabineta: Neću u njegovu stranku, moj izbor je SDP

Foto: Hina

NAKON što je bivši predsjednik Ivo Josipović najavio da osniva novu stranku, bivša šefica njegovog kabineta Danica Juričić Spasović na Facebooku je objavila kako se ne namjerava pridružiti novim Josipovićevim političkim izazovima.

Na kraju svog mandata Josipović ju je i odlikovao, no Juričić Spasović je objavila da je njezin politički izbor ipak SDP.

"Zbog brojnih poziva kolegica i kolega novinara moram istaknuti da nisam u novoj stranci Ive Josipovića i ne mogu vam pomoći dodatnim informacijama. Svatko mora pokušati realizirati svoje ideje u koje vjeruje, i Josipoviću želim uspjeh u novom političkom projektu. Moj je politički izbor SDP - uz sva pitanja koja se otvaraju pred biračima: Treba li SDP vise konzultirati sve segmente društva i usklađivati svoju politiku kako ne bi bila u raskoraku s društvenim očekivanjima? Što je to što HDZ može učiniti bolje od SDP-a? I kako? Što osim mahanja zastavom i držanja ruke na srcu dok svira hrvatska himna, HDZ čini privlačnijom strankom hrvatskom biraču", piše u objavi.

Pročitajte više