Bolnica: Nadamo se da će Norina obitelj i Hrvati pronaći utjehu u spoznaji da su učinili sve što su mogli za tu izvanrednu djevojčicu

Foto: Facebook

DJEČJA bolnica u Philadelphiji, u kojoj je malena Nora Šitum pokušavala dobiti priliku za novi život, na svojoj je službenoj Facebook stranici objavila vijest o Norinoj smrti te uputila sućut njenoj obitelji.

"Jako nam je žao zbog gubitka Nore Šitum. Izražavamo svoju najdublju sućut njenim roditeljima, obitelji i brojnim prijateljima i svima onima koji su joj pružali podršku u Hrvatskoj.

Tijekom razdoblja dok je Nora bila u našoj bolnici sa strahopoštovanjem smo gledali ogromnu hrabrost i snažan duh malene Nore i njenih roditelja.

Svi smo bili puni nade da će se Nora izliječiti uz pomoć terapije T-stanicama, ali je nažalost preminula prije negoli je bila u stanju primiti terapiju.

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje priliku za život, a Norina obitelj i svi oni koji su joj pružali podršku napravili su nešto nadasve izvanredno da bi njoj dali tu priliku.

Nadamo se da će Norina obitelj, svi oni koji su im pružali podršku i stanovnici Hrvatske pronaći utjehu u spoznaji da su učinili sve što su mogli za tu izvanrednu malenu djevojčicu.

Pozivamo sve one koji žele izraziti sućut da posjete Norinu Facebook stranicu".

Pročitajte više