Burna noć u Solinu: Pijan napao njenu obitelj, a ona policajce pošpricala sprejem

Ilustracija: Guliver image/Getty images

ZBOG napada na dvoje članova obitelji 27-godišnjakinje, policija je noćas kod Solina uhitila pijanog 39-godišnjeg muškarca, u čijem je automobilu našla gomilu hladnog oružja, inače "popularnih" rekvizita za navijačko nasilje (nož, palica, šipka, sprej, bokser), a privedena je i ta 27-godišnjakinja jer je policajce pošpricala sprejem.

U PU splitsko-dalmatinskoj jutros se doznaje kako je do izgreda došlo oko pola sata nakon ponoći, kada je 39-godišnjak u alkoholiziranom stanju (1,2 promila) došao pred kuću na širem solinskom području u kojoj živi 27-godišnjakinja, s kojom je navodno u vezi. Tamo je prvo vikao, a zatim i fizički napao dvoje članova njezine obitelji.

Intervenirala je solinska policija, a 27-godišnjakinja je ničim izazvana sprejem pošpricala policajce, od kojih je jedan lakše ozlijeđen.

Policija potvrdila da je u automobilu 39-godišnjaka pronašla više sprejeva, drvenu palicu, metalnu šipku, nož i bokser.

Oboje izgrednika privedeni su zbog narušavanja javnoga reda i mira te napada na policiju, koja nastavlja kriminalističko istraživanje nakon kojega će protiv osumnjičenih podnijeti kaznene prijave.
 

Pročitajte više