Crnogorac iz restorana izbacio majku i djecu: "Kod mene nema hrane za Srbe"

VLASNIK Etno sela "Kadmi" i crnogorski nacionalist Milo Kadija u subotu je iz svoga restorana izbacio Veselinku Rajković i njezino petero djece zato što su Srbi.

Veselinka Rajković je monahinja Mitropolije crnogorsko-primorske koja se nalazi u sklopu eparhije Srpske pravoslavne crkve. Rajković je sa djecom i vjerskom učiteljicom svoje djece u subotu krenula na more, ali i u posjet manastiru u Prevlaci, pišu crnogorske Vijesti.

"Za vas ovdje nema hrane, ovdje je sve crnogorsko"

Rajkovićeva je ispričala da su nakon napornog i lijepog dana djeca željela posjetiti Etno selo koje su ranije gledala samo na televiziji. Kada su htjeli naručiti jelo u restoranu "Kadmi", nepoznati muškarac im je rekao da za njih "ovdje nema obroka".

"Okrenuli smo se da vidimo da li se to netko šali, a ali smo ugledali čovjeka koji je bio potpuno ozbiljan i gledao je u vjersku učiteljicu moje djece koja je bila u crkvenoj odori", kazala je Rajkovićeva te dodala da je potom vlasnik restorana pitao ženu radi li za "srpsku crkvu", a ona mu je potvrdno odgovorila.

"Za vas ovdje nema hrane, ovdje je sve crnogorsko", kazao je Milo Kadija iznenađenim gostima. Vijestima je vlasnik restorana potvrdio da je izbacio monahinju i majku sa petoro djece. "Napišite da sam crnogorski nacionalist i da Srbi kod mene ne mogu jesti", kazao je Kadija novinaru Vijesti te dodatno izvrijeđao Srpsku pravoslavnu crkvu.

Pročitajte više