Crnogorac pištoljem ubio svoju maloljetnu djevojku pa u trgovini tražio broj policije da se prijavi

STRAVIČNO ubojstvo u Podgorici. 21-godišnji Goran Babić je sa više metaka iz pištolja ubio 15-godišnju djevojku s kojom je bio u vezi. Nakon što je smaknuo N.S. otišao je u obližnju trgovinu i od radnika tražio broj policije kako bi se prijavio.

Crnogorske Vijesti pišu da je osumnjičeni Babić oko 7:50 sati iz pištolja "M 70" ispalio više hitaca u pravcu N.S., od kojih ju je nekoliko pogodilo u glavu i tijelo. Nakon ubojstva se mladić udaljio sa mjesta događaja.

Policija ga je oko 8:15 sati uhitila 300 metara od mjesta gdje je ubio nesretnu 15-godišnjakinju. "Žena je čula pucnje nešto prije osam sati. U prvi trenutak smo mislili da je bilo neko veselje, odnosno da se nekome rodilo dijete. Međutim, žena je kasnije primijetila nepomično tijelo djevojke kako leži na pločniku", kazao je stanar zgrade ispred koje se dogodilo ubojstvo Mirko Grabovac.

Policija je na mjesto događaja pronašla pištolj, a Babić je već navodno priznao zločin. Tijelo nesretne N.S. je prevezeno na Patologiju podgoričke bolnice kako bi obavila obdukcija.

Pročitajte više