Direktor i mladoženja: Novi ravnatelj Županijske ljekarne Ante Mihanović napravio svadbu sa 450 uzvanika!

Foto: Facebook

ANTE MIHANOVIĆ, mlada HDZ-ova zvijezda iz Splita, u istom je tjednu postao ravnatelj Županijske ljekarne i suprug. Upravno vijeće kojem je sve donedavno predsjedao upravo on, izabralo ga je među pet kandidata kao najboljeg, što je bilo očekivano, a danas je Mihanović u hotelu Zagreb u Duilovu priredio veliki pir sa čak 450 uzvanika. Kako čujemo, predsjednik stranke Tomislav Karamarko nije uveličao svadbu, ali su zato tu i župan Zlatko Ževrnja i predsjednik Splitsko-dalmatinskog HDZ-a Ante Sanader, kao i još čitav niz HDZ-ovaca. Nevjesta Iva Batinić također je članica HDZ-a.

Mihanović umjesto šefa Hrvatske ljekarničke komore

Promjena na čelu ljekarni dočekana je s nemalim iznenađenjem, jer Mihanović, pravnik po struci, na poziciji ravnatelja mijenja Matu Portolana, predsjednika Hrvatske ljekarničke komore, dakle, čelnika strukovne udruge, koji je također član HDZ-a. Odmah nakon izbora Mihanović je istaknuo ambiciju da zasjedne na čelo Ljekarne, tvrtke u vlasništvu županije, koja godišnje okrene više od 200 milijuna kuna prometa. Mnoge je stoga začudilo što ga je Ževrnja stavio na čelo Upravnog vijeća.

Predsjednik Upravnog vijeća zauzet na Mihanovićevom piru

Tehnički je sve odrađeno uoči imenovanja. Mihanović je dao ostavku u Vijeću, umjesto njega je uskočio dr. Joško Banović, predsjednik HDZ-a Dugi Rat. Za predsjednika je postavljen Marijo Žaja, iz stranke Ruže Tomašić. Treći je član vijeća Kerumov Mario Sičić. Pokušali smo danas kontaktirati Žaju oko izbora Mihanovića, ali nismo ga dobili. Vjerojatno je zauzet proslavom u Duilovu...

Mihanović na čelo Županijske ljekarne dolazi s mjesta zamjenika ravnatelja Lučke uprave. Povukao se iz Županijske skupštine.

 

Pročitajte više