Djed Mraz posjetio i kandidate, Josipović: Sitnica koju sam dobio ostaje između mene i supruge

Foto: FAH

PREDSJEDNIČKI kandidati Kolinda Grabar-Kitarović, Ivo Josipović, Milan Kujundžić i Ivan Sinčić bili su na Božić na misi u zagrebačkoj katedrali te građanima zaželjeli sretan Božić.

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović zaželjela je svima sretan i blagoslovljen Božić, naglasivši kako želi da "zajedno Hrvatsku povedemo u bolji život u 2015. godini".

Na novinarski upit što za Božić želi sebi, Grabar-Kitarović je odgovorila - "da služim narodu i da Hrvatsku povedemo u bolji život".

Kolinda još nije otvorila božićni poklon

Na pitanje je li dobila neki dar ispod bora, odgovorila je potvrdno, rekavši kako ga još nije otvorila.

Ivo Josipović zaželio je svima sretan Božić.

"Svim našim građankama i građanima želim sretan Božić. Ovo je blagdan mira, ljubavi i dobrote. Danas je dan kada smo zajedno, kada su obitelji zajedno i kada treba misliti na dobru budućnost, kada treba misliti na naše bližnje. Trebamo biti zajedno i sa onima kojima je teško, kojima trebaju našu solidarnost, ljubav i pomoć. Ovo je dan razumijevanja i ljubavi i zato još jednom - sve najbolje", rekao je Josipović.

Josipović dobio "sitnicu"

Na pitanje što želi sebi odgovorio je kako i sebi želi dobrotu i ljubav. "I naravno sebi i svojoj obitelji", dodao je Josipović. Napomenuo je kako je dobio dar ispod bora, na što je njegova supruga Tatjana dodala - 'sitnica', a on je dodao: "neka ta sitnica ostane među nama".

Milan Kujundžić zaželio je 'sretan Božić' cijelom hrvatskom narodu, u zemlji i u svijetu. Istaknuo je da narodu želi zdravlje i sreću, a Hrvatima u zemlji - posla, školu, mir i borbu protiv siromaštva. Poručio je kako misli da će u godini koja dolazi, započeti proces gdje će Hrvatska postati zemlja reda, rada i osmijeha.


Na pitanje novinara što želi, Kujundžić je rekao kako svima želi ono što sami žele - zdravlje, sreću, ljubav, posla i zauvijek siromaštvo iza svih Hrvata.

Sinčić: Želim da Hrvati počnu dostojanstveno živjeti

Upitan što želi sebi, odgovorio je - zdravlje. I on je potvrdio kako je dobio dar pod borom, ali da ne zna koji, jer ga mora otvoriti.

Ivan Sinčić, koji je u katedrali bio na ranijoj jutarnjoj misi, na pitanje novinara što bi poručio građanima rekao je kako im želi čestitati Božić: "Sretan Božić", kazao je.

Upitan što je bitno na današnji dan, odgovorio je da je bitno da naš narod konačno počne dostojanstveno živjeti.

Pročitajte više