Dogovorili seks s manijakom preko interneta: Trudnicu zadavio, a dečka obezglavio

Screenshot: YouTube

TRUDNA tinejdžerica iz američke države Michigan je zadavljena, a njezin dečko obezglavljen nakon navodnog susreta sa strancem koji su dogovorili preko online servisa Craigslist.

18-godišnja Brooke Slocum je nakon višednevne potrage pronađena zadavljena prošlog tjedna u prtljažniku navodnog ubojice. Bila je u osmom mjesecu trudnoće, a napadač ju je prije smrti držao zarobljenu.

Tijelo njezinog obezglavljenog dečka, 25-godišnjeg Charlesa Oppenneera, pronađeno je u lokalnom parku dan ranije. Policija još uvijek traga za njegovom glavom kako bi ustanovili točan uzrok smrti.

Policija je pregledom žrtvinih mailova saznala da je tinejdžerica nedavno stupila u kontakt s osumnjičenim 31-godišnjakom, Bradyjem Oestikeom, i to putem online servisa Craigslist. S njim je dogovorila seksualni susret pri kojem je trebao biti prisutan i njezin dečko. Nakon toga ubojica im je za seksualni čin trebao platiti određenu sumu novca.

Oestike je već bio pobjegao kada je policija stigla u njegov dom pa su se dali u potjeru za njim. U natjeravanju s policijom Oestike je skršio svoj automobil nakon čega se upucao i preminuo.

Policija je u njegovom domu pronašla 400 sumnjivih predmeta poput vatrenog oružja, streljiva i noževa. Pronađeno je i nekoliko elektroničkih uređaja te predmeta u vlasništvu njegovih žrtava.

Istraga je nastavljena kako bi se ustanovilo da li je bilo dodatnih osoba uključenih u ova stravična ubojstva.

Pročitajte više