"Dosta Vam je diktature HDZ-ovaca koji od Vas prisilno uzimaju novac, a sebi isplaćuju božićnice?"

Foto: Mario Pusić/Cropix

GRAĐANSKI pokret "Neću usluge toplane!" će za tjedan dana, u subotu, 26. siječnja s početkom u 10 sati, pred karlovačkom Gradskom toplanom organizirati prosvjed na kojem će građani spaljivati račune za grijanje.

Poziv građanima na prosvjed pred toplanom!

Smatrate da bi u 21. stoljeću svaki vlasnik stana trebao imati pravo izbora načina na koji će grijati svoj dom? Podupirete nastojanje Građanskog pokreta „Neću usluge toplane!“ za izmjenom odredbi koje propisuju da bilo koji susjed može prisiliti pojedinog vlasnika stana da doživotno koristi usluge toplane?

Smatrate da bi mjesečni račun za grijanje dvosobnog stana morao biti manji od 1000 kn, imate mogućnost za jeftinije grijanje svog doma, ali Vam je to pravo uskraćeno? Dosta Vam je diktature HDZ-ovih aparatčika, uhljebljenih u Gradskoj toplani, koji od Vas prisilno uzimaju novac, a sebi isplaćuju božićnice?

Odbili ste potpisati ugovor s Gradskom toplanom, a oni Vas svejedno prisiljavaju na korištenje njihovih usluga i isporučuju Vam grijanje protiv Vaše volje?

Od Gradske toplane i dalje dobivate račune iako ste fizički izdvojili stan iz sustava centralnog grijanja?

Mišljenja ste da je kreditno zaduženje Gradske toplane od 50 milijuna kuna preveliko obzirom na to da je ta tvrtka osnovana sredinom 2012. godine? Ako se bilo koje od ovih pitanja odnosi i na Vas, fotokopirajte posljednji račun za grijanje i donesite ga pred karlovačku toplanu u subotu 26.1.2013. u 10 sati.

Simboličnim spaljivanjem računa pridružite nam se u borbi za pravo na izbor načina grijanja i podržite nas u prosvjedu protiv monopolističke diktature toplinara koji nas kradu i političara koji im to omogućuju! Građanski pokret „Neću usluge toplane!“a

Pročitajte više