Doznajemo: Linić na godišnjem odmoru u Dubaiju, snimljen ispred hotela u kojem noćenje stoji 15.000 kuna!

Foto: Index

ZA MINISTRA financija Slavka Linića krize nema. Novu godinu će dočekati u Dubaiju, gdje se već nekoliko dana nalazi na godišnjem odmoru. Index je u posjedu fotografija ministra Linića snimljenih 28. prosinca 2012. godine ispred luksuznog hotela Burj Al Arab u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u kojem za svega jedno noćenje za dvije osobe treba izdvojiti najmanje 13 do 15 tisuća kuna!



Nakon što je Linić snimljen u Dubaiju pokušali smo u Ministarstvu financija doznati što ondje radi, s kim je i tko financira to putovanje, međutim, dobili smo tek kratki odgovor: "Ministar Linić je na godišnjem odmoru i u srijedu je na radnom mjestu". Tako će ministar financija propustiti "porođajne muke" uvođenja fiskalizacije, s kojom se kreće s prvim sekundama 1. siječnja.

A Liniću luksuzna privatna putovanja nisu strana. Tako je u rujnu sa suprugom Ksenijom na nekoliko dana otputovao u Monako. U Monte Carlu je boravio u luksuznom hotelu Port Palace gdje za jedno noćenje za dvije osobe treba izdvojiti između 1.700 i 3.500 kuna.

Pročitajte više