Ena Šarac: Novac namijenjen meni donirajte Nori, ja imam još dva tjedna, ona ima još samo par dana da ode po život!

Foto: Facebook

ENA ŠARAC, teško bolesna mlada djevojka koju nakon dugih 11 godina borbe s tumorom na mozgu čeka još jedna velika operacija u Münchenu, a za koju se ona i cijela njezina obitelj nadaju da bi mogla biti posljednja te da bi joj napokon život mogla vratiti u normalu, pokazala je neizmjerno veliko srce i solidarnost apelom da se novac namijenjen njoj daruje maloj Nori Šitum.

Evo što je poručila 18-godišnja Ena Šarac: 

"♥ molila bih sve ove drage ljude da akciju za mene donirate malom anđelu Nori ♥ njoj je jako hitno i ima samo još par dana da ode po život !!! ja imam još puna dva tjedna pa Vas od ♥ molim da mi ispunite želju i ajmo malom anđelu pomoći i ovom akcijom i pozivima ♥
♥ HVALA VAM OD ♥ DOBRI NAŠI ANĐELI ♥".


Ena bi u Münchenu trebala biti podvrgnuta revolucionarnoj metodi "cyber knife" - uzastopnom petodnevnom zračenju. Enina obitelj za, kako se nadaju, posljednju operaciju mora prikupiti 200.000 kuna.

Ena je 2003. godine tri puta operirana u KBC-u Rebro te se uspješno borila s bolešću, uz stalne kontrole u Zagrebu. Od rujna 2009. godine Eni se bolest počela vraćati, a terapije i operacije opet su dio Eninog života. Ova hrabra djevojka i veliki borac, operirana je u svibnju prošle godine na klinici u Bruxellesu gdje joj je veliki dio tumora odstranjen, a ostatak je potrebno tretirati daljim operacijama. Enina majka je nezaposlena, a otac joj je na minimalnoj plaći te se snalaze na sve načine kako bi Eni osigurali sve što joj je potrebno za ovako dugotrajno i financijsko skupo liječenje.

Svi ljudi dobre volje koji žele pomoći Eni mogu uplatiti svoje donacije na žiro-račun kod Privredne banke Zagreb d.d., broj: 2340009-3104119971.

A svi oni koji žele pomoći Nori Šitum mogu to učiniti pozivom na broj 060-800-558 ili uplatom na račun Norine majke - Đane Atanasovske u Privrednoj banci 2340009-3110426252, poziv na broj 00 25052007, naznaka: "Nora Fora - Strašni lav".

Pročitajte više