Građani prikupili novac: Poslani zahtjevi za vize, teško bolesna Rebeka ići će na operaciju u SAD

Foto: Privatne fotografije

16-GODIŠNJA Rebeka Radić boluje od rijetkog oblika tumora na mozgu zbog čega ima svakodnevne glavobolje, i jedini joj je spas operacija u SAD-u - koju su joj omogućili hrvatski građani!

Kako smo doznali od organizatorice akcije Maje Zorice, novac za samu operaciju je prikupljen te su poslani zahtjevi za vize za roditelje i Rebeku. Trenutno rade na kupovini dolara, traže najbolji tečaj i zatim će novac uplatiti bolnici. Dva tjedna od uplate novca bolnici, Rebeka bi trebala dobiti termin za operaciju.

No, dosad prikupljeni novac nije dovoljan za sve troškove - i dalje se prikuplja novac za druge bolničke troškove, put i rehabilitaciju. Humanitarni broj na koji se može donirati novac traje do 28.05. pa svatko tko želi donirati za Rebeku može nazvati 060 9202.

Organizatori nam kažu kako je smještaj roditeljima osiguran jer su im se javili "dobri ljudi koji žive u blizini bolnice" i oni će smjestiti roditelje.

"Dakle, mi smo spremni da Rebeka ode odraditi taj najteži dio, uvjereni smo da će sve biti u najboljem redu.", poručuju nam organizatori koji dodaju kako će se operacijom u Pittsburghu ukloniti cijeli tumor iz Rebekine glave.

Novac za Rebeku i dalje se može uplatiti na sljedeći račun:

MALONOGOMETNI KLUB PRIMOŠTEN – Drugi račun za potrebe klijenta , PRIMOŠTEN

Račun kod PBZ Primošten, IBAN: HR77 2340 0091 5107 1923 2

Poziv na broj: 02 – 29121998 (datum rođenja Rebeke Radić)

Hvala Mario Mandzukic od <3 :)#životnemacijenu

Posted by Život nema cijenu on Wednesday, May 20, 2015

Svatko nađe svoj način za podržati akciju Život nema cijenu. Hvala <3 #zivotnemacijenu

Posted by Život nema cijenu on Tuesday, May 19, 2015

Pročitajte više