HDZ-ovci u vrtlogu elitne prostitucije: Jedan osumnjičen za podvođenje, drugog otkucala manekenka

Foto: Ilustracija

ČAK DVOJICA HDZ-ovaca upetljana su u slučaj elitne prostitucije na Jadranu. Dubrovački HDZ-ovac Mario Šačić osumnjičen je za pomaganje u podvođenju djevojaka modne agencije Kristina, dok je jedan drugi istaknuti HDZ-ovac s dalmatinskog područja (podaci poznati redakciji op.a.) naveden u iskazu jedne manekenke kao klijent.

Interesantno, Šačića sumnjiče da je pomagao vlasniku agencije Ivici Jurišiću kod sređivanja usluge ukrajinskom poduzetniku, a ne svom stranačkom kolegi, s kojim smo se čuli prije dva dana i obavijestili ga da se i njegovo ime spomenulo u istrazi ovog slučaja. Čovjek nije mogao vjerovati što mu govorimo. 

HDZ-ovac: Radi se o sotonskom planu sa ciljem da me se politički diskreditira

"Pa to je nečuveno. Skandalozno. To je naprosto nečiji sotonski plan kako bi me diskreditirao pred izbore u stranci. Ne znam te ljude koje mi navodite, nikada ih nisam sreo u životu. Pa normalno da s tim nemam ništa", kazao nam je HDZ-ovac kojeg je optužila manekenka modne agencije Kristina.

Poduzetnik: To su gluposti

Nije tu sam. Osim Ukrajinca i HDZ-ovca, na listi klijenata našao se i jedan dobro poznati splitski poduzetnik blizak gradonačelniku Željku Kerumu. Ni on nije mogao vjerovati u ono što čuje. "To su gluposti. Ja s tim nemam nikakve veze. Ne znam te ljude", kazao nam je splitski poduzetnik (podaci poznati redakciji op.a.).

Premda je sudac Davor Svalina najprije odbio zahtjev tužilaštva da se Jurišiću i Šačiću odredi pritvor, protiv dvojice osumnjičenika splitski je sud ipak donio rješenje o određivanju istražnog zatvora kako ne bi utjecali na svjedoke.

Pročitajte više