Hip-hopera iz Slavonskog Broda na dan kad je objavio spot "Truju nas" napala skupina od desetak mladića

NAJNOVIJA žrtva nasilja među mladima je 18-godišnji hip-hoper Darko Mrvelj Mrlle iz Slavonskog Broda. Mladić je napadnut tijekom vikenda, a policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti događaja. Naime, za napad su policajci doznali tek na osnovu bolničke prijave.

Policija je razgovarala s napadnutim mladićem. Kako doznajemo, osim što im je ispričao što se dogodilo u nedjelju u jutarnjim satima, kazao je i kako im napad nije sam prijavio jer su mu u bolnici, gdje je zatražio liječničku pomoć, kazali da su ionako oni dužni prijaviti slučaj policiji. Policija poručuje: "Najbolje je da žrtve same odmah prijavljuju policiji jer što više vremena prođe, veća je mogućnost da nestane dio dokaza".

Darka je u nedjelju u ranim jutarnjim satima u naselju Slavonija 1 napala skupina od desetak mladića. Ozljede bi bile sigurno i veće da napad nije bio prekinut slučajnim nailaskom Darkovih poznanika.

Napad se dogodio istog dana kad je premijerno prikazan Darkov spot "Truju nas" u kojem mladi glazbenik progovara o problemu zagađenja zraka u Slavonskom Brodu uzrokovanog radom rafinerije nafte u Bosanskom Brodu. Policija još utvrđuje ima li možda napad veze s objavom spota.

Pročitajte više