Humanitarna akcija za pomoć radniku Čistoće Mirku Mariću: Dvaput je operiran, liječnici su mu morali amputirati noge!

Ilustracija: Nikša Stipaničev/Cropix

IZ ČISTOĆE su danas pozvali građane da se uključe u humanitarnu pomoć za njihovog djelatnika koji je u subotu teško stradao u prometnoj nesreći, kada je na njega naletio pijani vozač i umalo ga ubio.

"Kao što vam je poznato, na našeg djelatnika Mirka Marića (32) je, u prošlu subotu oko 23 sata u Klaićevoj ulici prilikom obavljanja posla, naletio osobni automobil i teško ga ozlijedio. Prevezen je u KB Dubrava, gdje su se liječnici borili za njegov život. Nažalost, obje noge su mu amputirane, a jučer je obavljena i druga operacija.

S obzirom da naš teško stradali djelatnik ima troje malodobne djece i nezaposlenu suprugu, smatramo  da u ovom trenutku, možemo pomoći njemu i njegovoj obitelji barem prikupljanjem jednokratne pomoći.

Stoga Vas molimo da se uključite u humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za Mirka Marića i njegovu obitelj. Sredstva treba uplatiti na tekući račun unesrećenog djelatnika:

Mirko Marić
Broj tekućeg računa:   2330003 – 3243497770
Splitska banka d.d.
", pozvali su iz Čistoće.

Podsjetimo, u subotu oko 23 sata na kamion Čistoće u Klaićevoj ulici kod broja 38 naletio je alkoholizirani vozač jureći svojom Škodom Octavijom. U tom trenu, djelatnik Čistoće penjao se na papučicu na stražnjem dijelu kamiona koji je bio zaustavljen pod rotacijskim svjetlima, a svom silinom Octavija se zabila u njega.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.