I dalje traje potraga za Rinom Bralom: Mladiću iz Kraljevice tjednima nema traga

Foto: nestali.hr

VEĆ TJEDNIMA nema traga 21-godišnjem mladiću iz Kraljevice u čijem je mobitelu pronađena oproštajna poruka. Rino Brala nestao je 22. studenog. Tog je petka zadnji put viđen u 1 ujutro kako odlazi iz kafića Captain Hook u Kraljevici. Pješke se zaputio prema kući na Oštro i od tad mu se gubi svaki trag.

"Da utišam sve špekulacije i teoretiziranja u vezi cijelog ovog slučaja i njegovog zadnjeg razvoja:

1. Tekst Rinove oproštajne poruke prikazan u Provjerenom nije točan jer ja osobno nisam htjela objaviti ono što je stvarno pisalo jer mislim da je to naša privatna obiteljska stvar. Neću ga ni sada tipkati jer to još uvijek mislim. Jedino bitno je da je moja mama u tim riječima koje su napisane prepoznala Rina i vjeruje da je on to napisao.

2. Nalog da se mobitel otvori i pregleda smo čekali 5 dana, što je nevjerojatno predugo jer smo, realno gledano, unutra mogli naći nešto što bi, da je pravovremeno pronađeno, moglo pomoći da ga spasimo.

3. Još uvijek nam je neshvatljivo da je taj mobitel preživio na tom mostu šest dana, ali znamo da je to teoretski moguće jer je bio odložen u snažnoj zavjetrini i nije bio uočljiv izdaleka.

4. Potraga je AKTIVNA i mi samo čekamo da nam jave da su ga našli da se napokon riješimo ove neizvjesnosti.

5. Dok god ga ne nađemo, još uvijek postoji nada - ali, budimo realni i suzdržimo se od slijepog optimizma", napisala je sestra nestalog Rina Brale na Facebook profilu grupe koju je otvorila u cilju potrage za bratom.

Pročitajte više