INA darivala SOS Dječje selo Hrvatska sa 300.000 kuna

Foto: Ina

INA je danas uručila donaciju u vrijednosti od 300.000 kuna SOS Dječjem selu Hrvatska u Lekeniku, izvijestila je danas INA.

"U Ini smo posebno ponosni na našu dugogodišnju suradnju s SOS Dječjim selom Hrvatska i drago nam je što se uručenje druge ovogodišnje donacije poklopilo upravo s predblagdanskim danima, kada svuda oko nas vlada duh darivanja i pomaganja", istaknula je Tamara Karagity, Inina direktorica Službe za odnose s javnošću.

Dodala je kako SOS Dječje selo Hrvatska može računati na podršku Ine i u budućnosti te istaknula važnost potpore SOS Dječjeg sela, koje se skrbi o jednoj od najosjetljivijih populacija.

Zahvalivši na donaciji, Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela izrazio je zadovoljstvo i zahvalu da je Ina već više godina ovako vjeran donator i partner Dječjem selu.

Kao partner i prijatelj SOS Dječjeg sela Hrvatska, ta tvrtka već godinama podupire rad SOS Dječjeg sela Hrvatska kroz različite projekte i inicijative, a s ciljem jačanja svijesti o potrebi brige za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi.

Djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik posebno su se danas zabavila s Ininim volonterima s kojima su zajedno izrađivali božićne ukrase i kitili božićno drvce, a sve prisutne su i oduševili nastupom u kojem su otpjevali nekoliko prigodnih božićnih pjesama.

Druženju su prisustvovali i Antonija Šola, Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin, te zajedničkim snagama uljepšali božićne dane djeci SOS Dječjeg sela Lekenik.

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska djeluje od 1992. kao ravnopravan član SOS Kinderdorf International, najveće svjetske nevladine organizacije za zbrinjavanje djece i mladih, te u sklopu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci i SOS Zajednica mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu skrbi za oko 250 djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.