Ideja godine - novim tehnologijama do poslovnog uspjeha

PROJEKT "Ideja godine - novim tehnologijama do poslovnog uspjeha", u sklopu kojega se traži najbolja ideja, popraćena poslovnim planom, koju će osmisliti učenici i učenice srednjih škola, bit će predstavljen na konferenciji za medije koja će se održati u utorak, 13. studenog 2012. u 10.30 sati u Visokom učilištu Algebra, Ilica 242 (ulaz iz Domobranske), u dvorani u prizemlju.

Posebnost ovog natječaja je u tome što je u potpunosti orijentiran prema srednjoškolcima te će svaka od prijavljenih ideja morati predvidjeti i tehnološku komponentu poslovnog plana. Natječaj će biti popraćen serijom edukativnih tema koje će biti dostupne srednjoškolcima putem portala srednja.hr, a sve u skladu sa Strategijom učenja za poduzetništvo 2010.-2014. koju je usvojila i Vlada Republike Hrvatske.

Portal Srednja.hr jedini je i vodećih portal namijenjen srednjoškolskoj populaciji u Hrvatskoj sa stalno rastućim brojem posjetitelja. Facebook stranice broje preko 40.000 mladih fanova, a portal je u mjesecu listopadu zabilježio 115,000 jedinstvenih posjetitelja i 320.000 posjeta.

Pročitajte više