Ipak je gotovo: Sutra izlazi zadnji broj tjednika Forum

NOVINARI Foruma dobili su e-mail iz Uprave kojim ih se obavještava kako 3. kolovoza izlazi posljednji broj njihovog tjednika.  Kao razlog navodi se opća gospodarska situacija u zemlji. U obavijesti se naglašava kako su ponosni na svih 47 izdanih brojeva, no zbog teške situacije u zemlji nije više moguće izdavati Forum.

I na webu Foruma objavljena je danas obavijest o prestanku izlaženja:

"Nažalost, iako je Forum zadobio povjerenje čitatelja te unatoč pozitivnom trendu naklade i čitanosti, trenutačni opći gospodarski kontekst, koji prisiljava većinu oglašivača na smanjeno investiranje u marketinške aktivnosti i oglašavanje, ne dopušta nastavak izdavanja koje bi bilo financijski opravdano

Jedinstvenom sadržajnom politikom izgradili smo tjednik bez spinova, senzacionalizma, jedinstven na tržištu. Sadržaj tjednika Forum stvarali su priznati novinari i intelektualci te se Forum uspio etablirati kao neovisan i utjecajan tjednik, stoga smo iznimno ponosni na svaki od izdanih 47 brojeva. Nažalost, iako je Forum zadobio povjerenje čitatelja te unatoč pozitivnom trendu naklade i čitanosti, trenutačni opći gospodarski kontekst, koji prisiljava većinu oglašivača na smanjeno investiranje u marketinške aktivnosti i oglašavanje, ne dopušta nastavak izdavanja koje bi bilo financijski opravdano.", stoji u obavijesti.

Pročitajte više