Jedan od napadnutih bogoslova iz Kistanja na Facebooku veliča četnike i ratnog zločinca Ratka Mladića

Foto: dragovoljac.com

JEDAN od napadnutih bogoslova iz manastira na svom Facebook profilu objavljuje pjesme koje veličaju ratnog zločinca Ratka Mladića i četnike, piše portal dragovoljac.com. Nakon napada u Kistanju, portal je na Facebooku pronašao profil napadnutog M.Đ. iz Banja Luke, a njegov je profil obrisan jučer navečer.


"Jedan od napaćenih i ugroženih pravoslavnih bogoslova iz Kistanja, po imenu Momir Đukić, koji je skupa s drugarima mirno prolazio cestom kod Kistanja, i sigurno nije nikoga provocirao, u obrani je ozlijedio šaku, pa je istu uslikao i stavio je na svoj Facebook profil, što nam je uvelike olakšalo posao u upoznavanju ovog budućeg pravoslavnog svećenika", napisali su na portalu koji je poznat kao glasilo hrvatskih branitelja i ratnih veterana RH.

M.Đ. je na svom Facebook profilu navodno objavljivao pjesme "Prva linija zvone zvona crkve koridora", "Ratko Mladić", "Žene vole oficire" i "Na planini na Jelici sastali se svi četnici", a "lajkao" je grupe "Možemo li skupiti 1.000 Srba koji bi išli na Kosovo ako se zarati?", "Pravoslavci jel možemo da stignemo Hrvate koji imaju 54.971 članova???", "50.000 članova koji bi volili da danas postoji Republika Srpska Krajina" i "Za Kosovo i Metohiju Srbin glavu dace,Kosovo je Srpsko i Srpsko ostace".

Pročitajte više