Jedna osoba poginula u teškoj nesreći na mostu Krka na autocesti A1

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

U TEŠKOJ prometnoj nesreći koja se noćas oko 4.25 sati dogodila na autocesti A1, na mostu Krka u smjeru Splita, jedna je osoba poginula, a još dvije su ozlijeđene. HAK je javio kako je zbog prometne nesreće na 314. km autoceste A1, na mostu Krka, promet u smjeru Splita tekao otežano, jednim trakom.

Šibenska policija objavila je nakon očevida kako je u prometnoj nesreći na mostu Krka na autocesti A1 poginuo 22-godišnji vozač, teže je ozlijeđena 29-godišnja putnica, a lakše 25-godišnjak, svi albanski državljani.

Očevidom je utvrđeno da se prometna nesreća dogodila jer se 22-godišnji vozač Forda s carinskim tablicama nije držao sredine prometnoga traka te je udario u rubnjak od kojeg se odbio i skliznuo s kolnika. Nakon toga udario je najprije u središnji betonski stup, a zatim i u metalni rasvjetni stup, od kojeg se odbio i vratio na cestu.

Vozač je poginuo na mjestu nesreće. Teško ozlijeđena 29-godišnjakinja prevezena je u Klinički bolnički centar u Splitu, a lakše ozlijeđeni 25-godišnji putnik zadržan je na liječenju u šibenskoj Općoj bolnici. O prometnoj nesreći poslat će se izvješće Državnome odvjetništvu u Šibeniku, navodi šibenska policija.

Pročitajte više