Još uvijek vodi na Bibliju: Povlačili bi milijarde, a u pet dana nisu u stanju popraviti internetsku stranicu o EU fondovima

 Foto: Screenshot

NAKON što je krajem prošlog tjedna hakirana internetska stranica www.strukturnifondovi.hr, kvar još uvijek nije otklonjen.

>Vladina stranica o EU fondovima vodi na pretraživač Biblije!

Troma državna administracija niti peti dan nije uspjela vratiti stranicu u prvobitno stanje, te ona i dalje vodi na pretraživač Biblije.
 
Zbog toga je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odlučilo produžiti rokove natječaja koji su u tijeku.
 
Novi rok za  poziv na dostavu projektnih prijedloga "Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu“ je 21. veljače umjesto 18. ovog mjeseca.
 
Prijave za "Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća" primat će se do 24. veljače umjesto 21. veljače.
 
Rok za dostavu projektnih prijedloga za "Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“ je 13. ožujka umjesto predviđenog 10. ožujka.
 
Informacije uz natječaj "Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva", možete pronaći na sljedećem linku.
 
Za natječaj "Shema dodjela bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu u okviru OP Regionalna konkurentnost 2007.-2013." informacije se nalaze na sljedećem linku.
 
 
Sve informacije uz Poziv za dostavu prijedloga "Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“, možete pronaći na sljedećem linku.
 

Pročitajte više