Kerum o Mercedesu od 330 tisuća eura: Šest godina me uništavaš govno smrdljivo, serem ti se u usta

Screenshot: YouTube

ŽELJKO KERUM jutros nam se javio kako bi komentirao jučer objavljeni članak pod naslovom "Kerum dužan milijune, a sin mu se hvali Mercedesom od 330 tisuća eura". Prvo je nazvao, a onda je i komentar poslao napismeno SMS-om, kako je i obećao prilikom izravnog javljanja. Komentar donosimo u integralnom obliku.

"Smrade, šest godina me uništavaš. To ti je malo pa si se sad uhvatio moga sina. Govno smrdiljivo, moj sin nema nikakve veze sa mojom politikom i poslom. Moj sin je miran i dobar momak, nikada nije napravio nikakav ekces. Radi, studira i trenira, a ti ga gadiš. Serem ti se u usta. Kerum."

"Je li gutaš? Polako da se ne ugušiš"

10 minuta kasnije, Kerum je ponovno nazvao.

"Jel' ste objavili to da narod čita?", zanimalo ga je. 

Uz to je dodao. "Je li gutaš? Polako, da se ne ugušiš?"

Samo najbolje za Keruma i sina

Jučer je Index donio priču o tome kako se Kerumov sin Joško hvali na svom Instagram profilu Meredesom S 63 AMG-om, za kojeg je sam napisao da vrijedi 330 tisuća eura u Hrvatskoj.

Kerum ga je kupio nakon što je tri firme dužne više od milijardu kuna progurao kroz predstečajnu nagodbu. Nije kupio samo sinu, i sebi je kupio jedan Mercedes S klase, no nešto jeftiniji model. Jošku je nabavio najskupljeg kako ga ne bi tjunirao poput BMW M trice, na koju je dosta potrošio.

U predstečajnim nagodbama Kerum d.o.o, Adriatic d.d. i Neve Kerum d.o.o., posušeno je 30 posto dugova, otpisane su kamate te je dan rok plaćanja od četiri godine uz godinu počeka.

 

Pročitajte više