Kolinda Grabar Kitarović se usred ukrajinske tragedije slika kao da je na Sunset Boulevardu

Foto: Facebook

SVA SREĆA da su EPH i Styria dobili naputak da promoviraju Kolindu Grabar Kitarović, jer, evo, imamo priliku vidjeti s kakvim autistom imamo posla: Kolinda Grabar-Kitarović pozira pred ukrajinskim barikadama!

Ta žena je sasvim izgubila obrise realnosti: ona se usred te tragedije slika kao da je na Sunset Boulevardu, zbigecana, torbica je preko ramena, decentno samo u crnini, i nožice su prekrižene da bi poza bila potpuna, a barikade su tu kao egzotična inscenacija: alegorija cinizma, ukratko.

Ovo je dakle fotografija činovnice NATO-a na njenom radnom mjestu!? Nemojte me zajebavati: Sanader je možda lopov, ali očito nije budala.



Što se tiče jučerašnje promocije koja se još uvijek koči kao glavna vijest na jednom portalu, onog skarednog naslova: 'Nijedna međunarodna funkcija nije mi važna kao domovina', treba li ga uopće komentirati? Treba li upozoriti gospođu KGK da joj je međunarodna funkcija bila važna sve ove godine dok ju je obnašala, a domovina propadala, pa sad kad joj sinekurčina ističe, ona bi međunarodnu funkciju zamijenila narodnom, najradije predsjedničkom.

Ne znam dakle što je gore zvuk ili slika, no dobro je da smo u kratkom vremenu, u samo 24 sata, dobili i jedno i drugo: oboje svjedoči o tome da je Kolinda u svojoj sweetheart-dušici Antuntun - i u nje je malko neobičan um.

Pročitajte više