Legendi Vukovara Mili Dedakoviću-Jastrebu kolica više ne trebaju: Smršavio 20 kg i uz dobru terapiju opet prohodao!

Foto: Vlada.hr

NAKON što je predsjednik Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR), Mladen Pavković, odaslao medijima priopćenje u kojem navodi kako je "legenda Vukovara Mile Dedaković-Jastreb ponovno je izigran" jer nije dobio obećana mu kolica, odlučili smo provjeriti što se dogodilo s tim slučajem i od Bojana Glavaševića, pomoćnika ministra branitelja, doznali doista sretnu vijest.

"Gospodin Mile Dedaković-Jastreb uspio je smršaviti 20 kilograma i uz dobru terapiju postao je ponovno pokretan te je prava istina da mu kolica više ni ne trebaju", izjavio je Glavašević za Index.

Podsjetimo, tijekom prosinca prošle godine je javnost doznala za teško zdravstveno stanje legende Vukovara. Ministar branitelja Predrag Matić poslao je Dedakoviću pomoć. Među potrebnim stvarima bila su i kolica, ali ona prva nisu bila odgovarajuća, ili kako je Dedakovićeva supruga kazala: "Ne odgovaraju gabaritima mog supruga". A dok je čekao da stignu nova, odgovarajućih dimenzija, Dedakovićevo zdravstveno stanje se poboljšalo.

Pročitajte više