Leš s autoceste je Marokanac: A3 kao glavna ruta ilegalaca, policija ih ondje svakodnevno "skuplja"

ZAGREBAČKA policija izvijestila je kako leš pronađen u noći s utorka na srijedu na zagrebačkoj obilaznici pripada 22-godišnjem državljaninu Maroka. Policija je utvrdila kako je na njega naletio nepoznati vozač nepoznatim vozilom.

Do nesreće je došlo u utorak, 25. travnja oko 1 sat, na 31. kilometru južnog kolnika autoceste A3. Tijelo je pronađeno oko 1.30 sati. Policija moli svjedoke, odnosno očevice ove prometne nesreće da im se jave na brojeve telefona 01/6530-870 ili 192.

Uz autocestu A3 svako malo uhvate ilegalce: Jučer uhićeni Sirijac, dva Libijca i dva Izraelca

PU vukovarsko-srijemska jutros je izvijestila kako su jučer oko 15 sati na autocesti A3 kod nadvožnjaka Babina Greda i na obilaznici na području Iloka uhitili petoricu ilegalaca - jednog Sirijca, dva Libijca i dva Izraelca.

Dan ranije ista je policijska uprava izvijestila o uhićenu devet ilegalaca - pet državljana Palestine i četiri državljana Eritreje. Palestinac je u ponedjeljak oko 9.20 sati uhićen u Đurićima, četiri državljanina Palestine zatečena su oko 21 sat u blizini Lipovca (silazak s auto-ceste), a četiri državljanina Eritreje zatečena su oko 21 sat u blizini mjesta Apševci.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su svi navedeni nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno rješenje o njihovom protjerivanju iz Hrvatske, određena im zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.

Pročitajte više