Miami izgradio park za pedofile: Ne možemo ih izliječiti, ali ih možemo držati na oku i podalje od djece

Screenshot: miami.cbslocal

NEKADA napušteno zemljište u Miamiju danas je postalo pravi novi dom za seksualne prijestupnike i pedofile. Kako bi ih uvijek imao na oku i držao podalje od djece, lokalni povjerenik Marc Sarnoff izgradio je na napuštenom zemljištu park te dopustio prijestupnicima da u njemu borave, javlja Consumerist.

Na ovakav se potez Sarnoff odlučio nakon što je shvatio da 20-ak osuđenih seksualnih prijestupnika redovito boravi na tom području, a neki od njih to su područje čak naveli kao mjesto prebivališta. To i nije toliko čudno, budući da ne smiju boraviti u blizini škola ili parkova u kojem borave djeca, odnosno tim se dijelovima grada ne smiju približiti na manje od 750 metara.

Većina muškaraca koji sada tamo žive presretni su što napokon imaju mjesto gdje mogu prespavati, umjesto da besciljno lutaju ulicama. Uz to, svi muškarci koji su to područje naveli kao mjesto prebivališta nose narukvice pomoću kojih ih policija u svakom trenutku može nadzirati i otkriti gdje se nalaze.

Roditelji djece koja odlaze u obližnje škole zgroženi su ovakvim potezom i zahtijevaju od lokalnih vlasti da prestanu dovoditi seksualne prijestupnike u taj kvart. Vlasti su im to i obećale - neće dovoditi nove prijestupnike, ali oni koji sada tamo žive neće biti iseljeni s tog područja.

Pročitajte više