Mladu majku u Teksasu ubila medicinska sestra koja je nedavno pobacila, bebu otela da je pokaže zaručniku

AMERIČKA policija uhitila je ubojicu mlade majke iz Teksasa te izvijestila javnost o novim detaljima slučaja otmice bebe stare svega tri dana. Kako prenosi CNN, 30-godišnja majka dvoje djece Verna McClain ubila je 28-godišnju Kalu Golden na parkiralištu ispred liječničke ordinacije i otela njenog tri dana starog sinčića Keegana Schuchardta jer je nedavno imala pobačaj, a beba joj je trebala kako bi je pokazala zaručniku, za kojeg se trebala udati u svibnju ove godine.

>> Video - Strava u Teksasu: Na parkiralištu ustrijelili mladu majku i oteli joj tri dana staru bebu

Naime, kako je izvijestila policija, McClain se bojala kazati zaručniku da je izgubila bebu. Otela je dijete i kazala mu kako je rodila te kako je oteti dječak njihova beba. Ostaje nejasno kako je, budući da je crnkinja, mislila zaručniku pojasniti činjenicu da je njihovo dijete - bijelac.

Otetu bebu policija je pronašla nakon šest sati u domu McClainine sestre, Corine Jackson, kojoj je McClain slagala da usvaja malog dječaka. Policija navodi kako je Kalu Golden kao žrtvu McClain odabrala posve slučajno. McClain je priznala krivnju te je smještena u samicu, bez mogućnosti puštanja uz jamčevinu.

Pročitajte više