Nadzorne kamere snimile stravičnu nesreću: Pijani vozač u Kini udario pa pregazio dvoje pješaka

POLICIJA u kineskom gradu Fuzhou uhitila je muškarca osumnjičenog da je čak dvaput pregazio dvoje pješaka dok u prelazili preko pješačkog prijelaza u tom gradu, javlja AP. Nesreća se dogodila prošlog četvrtka, a cijeli incident snimila je nadzorna kamera. Prema informacijama iz policije, vozač koji je ozlijedio dvoje pješaka automobilom je upravljao u alkoholiziranom stanju.

Snimka prikazuje kako automobil u punoj brzini udara u muškarca i ženu koji su prelazili cestu na pješačkom prijelazu. Nakon što je shvatio što je učinio, vozač je izašao iz automobila kako bi pomogao unesrećenima, ali je zaboravio podignuti ručnu kočnicu. Automobil se nastavio kretati te još jednom pregazio pješakinju, koja je nakon prvog udarca ostala nepomično ležati na cesti. Vozač je potom ponovno ušao u automobil i, umjesto da ga zaustavi, pritisnuo papučicu gasa i ubrzao.

Nesretni pješaci zadobili su teške tjelesne ozljede te su kolima Hitne pomoći prevezeni u lokalnu bolnicu na liječenje. Muškarac je zadobio nekoliko prijeloma kostiju te je privremeno izgubio pamćenje. Ozlijeđena žena pretrpjela je lakši moždani udar, zadobila nekoliko ogrebotina i krvarenje u području prsnog koša te je također zadobila nekoliko prijeloma kostiju. Oboje se oporavljaju u bolnici i izvan su životne opasnosti.

Pročitajte više