Nekad ga je branila, sada ga napada: Bivša glasnogovornica Vlade oplela po Milanoviću

Foto: Facebook

IVANA GRLJAK, bivša glasnogovornica Vlade RH, putem svog Facebook profila napala je bivšeg šefa Zorana Milanovića i njegove ministre.

Na svoj zid na Facebooku Grljak je okačila pjesmu Partibrejkersa "Sloboda ili ništa", te je popratila sljedećim komentarom:

"Daklem: Nismo ukinuli mjeru, samo nismo osigurali lovu u proračunu. Čekamo sredstva iz EU koja će ovisi o genijalnom Grčićevom softweru. Isplatilo se pregovarati s EU jerbo imamo fotku Obame ispred cro zastave. Tako da dragi moji mladi, isprintajte si tu fotku i ako dovoljno dugo gledate u nju ukazat će vam se svijetla budućnost. Eto izdržati nisam mogla, a u to ime ponovimo gradivo".

Grljak se ovim statusom na Facebooku osvrnula na odluku Vlade da obustavi poticaje za zapošljavanje mladih, zbog proračunskog manjka od 177 milijuna kuna. Upravo medijski napisi o ovoj temi naljutili su danas premijera Milanovića, koji je na sjednici Vlade novinare optužio za lažno izvještavanje, kazavši da se mjere poticanja zapošljavanja ne ukidaju, već se samo privremeno obustavljaju.

Podsjećamo, Grljak je do prije samo nekoliko tjedana spadala u redove Milanovićevih bliskih suradnika. U Banske dvore Milanović ju je doveo čim je zasjeo u premijersku fotelju, a istovremeno je Grljak nastavila obavljati i dužnosti glasnogovornice SDP-a.

Kofere je morala spakirati nakon što je pukla ljubav između Milanovića i spin doktorice Zinke Bardić, volonterske premijerove savjetnice za medije, koja je i za vrijeme svog angažmana u Milanovićevom uredu plaću primala od PR agencije Madison. Navodno je Bardić u sukobu između Milanovića i Slavka Linića stala na stranu ministra financija, a protivila se i smjeni Branka Šegona.

Pročitajte više