Neon Mathes nije mogao kriti suze radosnice dok je zahvaljivao svima koji su pomogli: Nea se vraća kući!

Foto: RTL

ZAHVALJUJUĆI dobrim ljudima iz cijele Hrvatske, ali i ljudima velikog srca iz Njemačke, Austrije, Švicarske te Australije i dugih dijelova svijeta, tridesetosmogodišnji otac iz mjesta Grabovac blizu Belog Manastira, Neon Mathes, od sutra će ponovno biti sa svojom trogodišnjom kćeri Neom, koju je zbog siromaštva morao dati na udomljavanje.

Centar za socijalnu skrb dao mu je zeleno svjetlo pa se Nea sutra ujutro vraća kući. Kako javlja RTL, dva mjeseca oboje će živjeti kod susjeda, a onda u preuređenom vlastitom domu. Neon će riješiti i dugove te će napokon okrenuti novu stranicu u životu. Osim novčanih donacija, na adresu obitelji Mathes pristižu i paketi s hranom, igračkama i namještajem. Sve ono što bude njima višak, Neon je najavio podijeliti s ostalima siromašnima i u potrebi. Dok je zahvaljivao svima onima koji su im pomogli, nije mogao skriti suze radosnice.

Za pomoć obitelji Mathes otvoren je i račun na ime djevojčice, kojeg nadzire Centar za socijalnu skrb, pa građani ne moraju strahovati da će sredstva završiti u krivim rukama, odnosno da neće biti iskorištena u svrhu osiguranja boljeg života trogodišnjoj Nei.

Nea Mathes
Braće Radić 8
31309 Kneževi vinogradi
TEKUĆI RAČUN: PBZ  HR57 2340 0093 2181 4211 0
DEVIZNI RAČUN: HR69 2340 0093 2181 4218 5
SWIFT adresa (BIC) Privredne banke Zagreb d.d.: PBZGHR2X

Pročitajte više