Nije više mogao trpjeti bol nepokretne kćeri: Dao joj tablete i prerezao vene

POLICIJA u Sisku potvrdila je da je 23-godišnju Marijanu tijekom noći u stanu u Ulici kneza Branimira ubio njen 56-godišnji otac Josip. Dao joj je tablete i zarezao ruku, nakon čega je na isti način pokušao ubiti i sebe.

Obdukcija će utvrditi je li uzrok smrti trovanje tabletama ili je nesretna djevojka iskrvarila.

S njima u stanu živjeli su još majka Marija i sin Stjepan. Pretpostavlja se da je netko od njih dvoje pronašao oca i kćer, te je pozvana Hitna pomoć.

Marijana je jutros oko 8:30 preminula u Općoj bolnici Sisak, od posljedica zarezne rane na ruci i popijenih tableta. Djevojčin otac u teškom je stanju, ali nije životno ugrožen. Zadržan je u bolnici na liječenju.

Prema neslužbenim informacijama koje je objavio portal Sisak.info, radi se o ubojstvu iz samilosti. Naime, Marijana je bila teško bolesna i nepokretna, što je i njoj i njenom ocu teško padalo.

Nakon operacije ostala nepokeretna

Lokalni 053portal piše kako je riječ o obitelji Gregurić koji su živjeli u naselju Caprag. Preminula djevojka, 23-godišnja Marijana, naglo je oboljela prije četiri godine. Nakon što se žalila na učestale glavobolje, upućena je na liječenje u Zagreb.  Otkriveno je da ima tumor. No, nakon operacije ostala je sasvim nepokretna i većinu vremena je bila u bolovima.

Liječnička pogreška u ovom slučaju nikada nije bila dokazana, iako je obitelj sumnjala da se dogodilo upravo to.

Susjedi pričaju kako je Marijana bila iznimno lijepa te se bavila manekenstvom prije nego što je ostala nepokretna. Otac Josip bio je branitelj, a nikada se, tvrde susjedi, nije oporavio od šoka kada je Marijanu zadesila bolest.

Pročitajte više