Novi bombaški napad u Beogradu: Ubijen rođak zaštićenog svjedoka u slučaju protiv Darka Šarića

RADOJICA JOKSOVIĆ ubijen je danas oko 14 sati nakon što je u Beogradu eksplodirala bomba postavljena pod njegov automobil "Audi A6" u naselju Bele vode. Nastradali je navodno u rodu s Nebojšom Joksovićem, zaštićenim svjedokom u postupku protiv Darka Šarića, doznaje Blic.

Eksplozija se dogodila u Ulici braće Vućkovića, a u napadu je ozlijeđen i 35-godišnji Predrag R. Očevid je još u tijeku.

Nebojša Joksović pred sudom je svjedočio kao glavni suradnik Darka Šarića u kriminalnim aktivnostima u Italiji. Nakon svjedočenja stigle su i prve prijetnje, a zatim su uslijedila i dva bombaška napada. U svibnju prošle godine na zgradu Joksovićeve tiskare u Žarkovu ispaljene su tri "zolje", a mjesec dana kasnije bačena je i bomba na njegov lokal "La Principesa" u istom naselju. Od tada njega i njegovu obitelj danonoćno osigurava više od 20 specijalno obučenih i naoružanih policajaca.

U MUP-u su naveli kako je eksplozija vrlo slična onoj koja se nedavno dogodila u Dušanovoj ulici, kada je ubijen Boško Raičević, rođak Andrije Draškovića.

Pročitajte više