Novo Predsjedništvo HSP-a AS najavilo predstavljanje programa koji će Hrvatsku izvući iz krize

Foto: Hina

NA PRVOJ sjednici novog Predsjedništva Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević (HSP AS) u subotu je u Županji odlučeno da će se 28. veljače u Zagrebu održati programska konvencija na kojoj će biti predstavljeni smjerovi djelovanja te stranke u idućem razdoblju i rješenja za izlazak Hrvatske iz krize.

Podsjetivši da je na izvanrednom saboru stranke u prosincu prošle godine u Zadru izabrano novo vodstvo stranke, na čijem se čelu do tada nalazila europarlamentarna zastupnica Ruža Tomašić, predsjednik HSP AS Ivan Tepeš najavio je da će HSP AS, nezadovoljan politkom Vlade, ponuditi konkretna rješenja za izlazak Hrvatske iz krize.

Pravaši sa stručnim prijedlozima

"HSP dr. Ante Starčevića kao jedan od najsnažnijih partnera u domoljubnoj koaliciji ima veliku odgovornost i sukladno tome ćemo na programskom konvenciji hrvatskoj javnosti predstaviti program i ponuditi rješenja koja HSP dr. Ante Starčevića nudi za izlazak iz gospodarske, socijalne i krize u vanjskoj politici Hrvatske i s tim program izaći ćemo i pred birače unutar domoljubne koalicije te odnijeti pobjedu na parlamentarnim izborima", istaknuo je Tepeš na konferenciji za novinare održanoj u stanci sjednice Predsjedništva.

Po njegovim riječima, s novim stranačkim vodstvom doći će do puno promjena u politici koju je do do sada zastupala ta stranka.

"Mi i dalje ostajemo pravaška stranka i pravaška ideologija, ali ono što će biti drugačije i bolje je da ćemo izlaziti s stručnim prijedlozima. S novim vodstvom više će biti struke, gospodarstva i rješenja socijalnih problema i to je ono što je novost i što će pratiti HSP dr. Ante Starčevića u sljedećem razdoblju", poručio je predsjednik te stranke Ivan Tepeš.

Pročitajte više