Obiteljski posao: Majka i sin prodavali sportsku robu koju nikada nisu isporučili

Foto: Hina

NAKON kriminalističkog istraživanja, provedenog u suradnji s gotovo svim policijskim upravama, sisačko-moslavački policajci, uhitili su dvojac s glinskog područja koje terete da su prevarili velik broj kupaca sportske opreme kojima nisu isporučivali robu naručenu preko interneta.

Osumnjičeni 25-godišnjak i 57-godišnjakinja su od početka rujna do početka listopada prošle godine na internet portalu Njuškalo, nudili na prodaju tenisice, trenirke, majice i drugu sportsku opremu poznatih marki po znatno nižim cijenama od stvarne.

Nakon što su im se zainteresirani kupci javili i obavili uplatu na njihov račun, naručene proizvode nisu isporučivali. Kako je dosad utvrđeno na taj su način prevarili najmanje 112 osoba iz svih krajeva Hrvatske, a pričinjena materijalna šteta zasad iznosi više od 50.000 kuna.

Protiv oboje osumnjičenih, a neslužbeno se doznaje da je riječ o majci i sinu, Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku bit će podnesena kaznena prijava zbog prijevare. Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke upućen je poziv i drugim oštećenim građanima da se sa svojom prijavom jave policiji.

Pročitajte više