Obrat u ubojstvu koje je šokiralo Srbiju: Svekra ubojicu u samoobrani ubio je tetak usmrćene mladenke

Foto: subotica.com; Screenshot: rts.rs

SLUČAJ koji je potresao Srbiju našao se pred neočekivanim zaokretom, srpski mediji danas su prvo javljali kako je Rade Šefer nakon ubijanja bivše žene, snahe i njezinih roditelja digao ruku i na sebe, no Blic piše kako novi elementi u istrazi otkrivaju da je Šefera u samoobrani ubio tetak ubijene mladenke, Emmanuel D., koji je na vjenčanje stigao kao gost iz Francuske.

Rade Šefer je prvo ranio Emmanuelovu suprugu, a njihovo maloljetno dijete nalazilo se odmah kraj njih. Supruga je prevezena u bolnicu, a Emmanuel u policijsku stanicu u Kanjiži, gdje će dati iskaz nakon što u stanicu pristigne prevoditelj za francuski jezik.

Protivio se braku

Podsjetimo, jutros je u mjestu Martonoš kod Kanjiže u Srbiji došlo do ubojstva šestero ljudi. Dan nakon vjenčanja, svekar je ubio suprugu svog sina Nataliju i njene roditelje, svoju suprugu i njene roditelje.

On se protivio braku svog sina s 25-godišnjom Natalijom, javlja Blic. Njegovoj supruzi snaha se sviđala, pa je u naletu bijesa uzeo lovačku pušku i ubio obje, ali i njihove roditelje koji su se zatekli u kući. Sin je srećom bio izvan kuće, on je preživio.

Na dan vjenčanja svekar je cijelo vrijeme pio, a u alkoholiziranom stanju danas je došao do kuće mladenkinih roditelja, gdje je došlo do krvave tragedije.


Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.