Ostojići posjetili ozlijeđene Čehe: Sve službe su reagirale pravovremeno

SVI su pacijenti u gospićkoj bolnici stabilno, uvjerili su se to ministri zdravlja, unutarnjih poslova i turizma - Rajko, Ranko i Veljko Ostojić koji su posjetili stradale češke turiste.

Svi su pacijenti u gospićkoj bolnici stabilno, uvjerili su se to ministri zdravlja, unutarnjih poslova i turizma - Rajko, Ranko i Veljko Ostojić koji su posjetili stradale češke turiste.

"Primjerice, prva ekipa hitne medicinske pomoći je došla u roku sedam minuta. Ukupno je bilo angažano devet timova hitne medicinske pomoći. Hitna medicinska pomoć je unutar sat vremena pružila pomoć svim unesrećenima", rekao je Rajko Ostojić.

Ministar policije Ranko Ostojić ocijenio je da su sve službe reagirale pravovremeno i učinile sve što je u nihovoj moći.
"Vjerujemo da ubuduće nećemo imati ovakvih akcija, da se neće dogoditi ovakva tragedija. Moja poruka je svima da se mora učiniti više na sigurnosti. Mi ćemo sa svoje strane raditi na preventive. Što se tiče snimke moram reći da, dok Državno odvjetništvo ne donese odluku, neće biti dostupna javnosti", izjavio je ministar unutarnjih poslova.

Pročitajte više