UZNEMIRUJUĆE Potukli se u prometu u Splitu

Screenshot: Dalmacija Danas

U petak u ranijim poslijepodnevnim satima u Ulici Domovinskog rata u Splitu došlo je do sukoba na cesti, piše Dalmacija Danas.

Prema snimci koju je napravio jedan od svjedoka, vidljivo je da je u obračunu sudjelovalo pet osoba, a sve se odvilo u blizini raskrižja s Ulicom Hrvatske mornarice.

"Pusti ga, vidiš da je kre*en. Kre*enušo jedna", čuje se od gospođe iz jednog automobila.

"Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile", govori muškarac iz Audija suvozačici.

Nakon toga uslijedili su udarci i naguravanje u kojem su dvije osobe završile na podu, a ubrzo je na teren stigla i policija.

 

Policija: Provedeno je kriminalističko istraživanje

Jučer, 3. svibnja 2024., oko 13:50 u Ulici Domovinskog rata u Splitu dogodilo se narušavanje javnog reda i mira, rekla je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, za Dalmaciju Danas.

Naime, tijekom vožnje zbog nesuglasica u prometu između osoba koje su se nalazile u dva vozila započelo je međusobno vrijeđanje i psovanje, nakon čega su sudionici izašli iz vozila i došlo je do međusobnog naguravanja i sukoba.

Policijski službenici su osobe doveli u postaju. Provedeno je kriminalističko istraživanje te je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da su četiri osobe ostvarile obilježje prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a jedna osoba prekršaj iz čl. 13 istog Zakona, radi čega će protiv svih biti podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu.

Nije bilo ozlijeđenih.

Pročitajte više