Osveta veprova: U Karlovcu večeras nova potjera za divljim svinjama

NAKON jutrošnje pomutnje koju je u Karlovcu izazvalo krdo od šest manjih i dva velika vepra, a tijekom koje su dvije divlje svinje i poginule, večeras nova drama. Policija i lovci ponovno su u potjeri za njima.

> Krdo veprova izazvalo pomutnju u Karlovcu: Jedan zalutao u kafić, policija i lovci tragaju za životinjama

"Iako je izgledalo da se situacija danas tijekom dana smirila, najnovije informacije kazuju suprotno. Jedna divlja svinja viđena je kako trči ulicom Nikole Tesle, blizu tamošnjeg fitnes centra Blue Gym, a odmah za njom trčali su policajci, prenose nam Karlovčani koji su svjedočili događaju. I ne bi zbog toga ostali u strahu, da nisu vidjeli kako policajci repetiraju pištolje i spremaju se upucati svinju usred ulice", javlja Radio Mrežnica.

Policija je dojavu o tome da su divlje svinje opet u gradu dobila večeras u 19.37 sati. Nekoliko njih je zamijećeno uz rijeku Kupu, kreću se u smjeru Dubovca i Borlina. Policajci su ih, sukladno ovlastima i svojim obvezama, pratili, po protokolu, a obaviješteni su i lovci LD Dubovac te centar 112. Policija se nada da će životinje same krenuti prema šumi te da neće opet biti potrebe za pucanjem.

Pročitajte više