Otac šestogodišnje Emilie, žrtve masakra u Newtownu: Suosjećamo s obitelji ubojice, imate našu ljubav i podršku

Foto: AFP

NEWTOWN je zavijen u crno - Uz molitve i svijeće obitelji žrtava jednog od najgorih masakara u američkoj povijesti prisjećaju se svojih najdražih, koji su živote izgubili u krvavom pohodu 20-godišnjeg Adama Lanze.

Vlasti su danas objavile identitete poginulih, kao i dodatne informacije o samom napadu. Ubijeno je 20 djece, a sve žrtve preminule su od višestrukih prostrjelnih rana. Među njima je i šestogodišnja Emilie Parker. Njezin otac uputio je sućut obiteljima svih žrtava, ali i obitelji Adama Lanze, prisjećajući se kroz suze vedrog duha svoje kćeri.

"Voljela je svoje talente koristiti kako bi pozitivno utjecala na živote drugih ljudi s kojima je dolazila u kontakt. Uvijek je sa sobom nosila flomastere i olovke kako nikada ne bi propustila priliku da nešto nacrta za osobe koje su se nalazile u njezinoj blizini", priča kroz suze shrvani otac.

Izrazio je sućut obiteljima svih žrtava, ali i obitelji Adama Lanze.

"Moje saučešće svim obiteljima, a to uključuje i obitelj napadača. Ne mogu niti zamisliti kako teško ovo iskustvo mora biti za vas i želim vam reći da imate ljubav i podršku cijele moje obitelji", kazao je otac malene Emilie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.