Otkrivamo tko je osoba koja tvrdi da Nijemci u školama mijese pizzu na dječjim guzicama

Foto: Dubrovački dnevnik

KAD SE u Hrvatskoj pojave građanske inicijative odmah je jasno da se iza njih krije prvenstveno jedna osoba koja je lider svega i koja želi u javnost progurati vlastite interese, a sve pod krinkom brige za nekog.

Posljednji takav primjer je građanska inicijativa "Ne dirajte djecu" koja svojim nebuloznim letkom o poticanju djece na masturbaciju u vrtićima nastoji izmanipulirati javnost i stvoriti paniku.

Dotična je inicijativa izradila bizarne letke za čije se stavke tvrdi da su dio spolnog odgoja u Njemačkoj na koji se Vlada RH poziva, a u kojemu se tvrdi kako se "odgajatelji potiču na organiziranje intimnog kutka u vrtićkim sobama gdje se djeca međusobno trebaju dodirivati po intimnim dijelovima tijela te da odgajatelji potiču djecu u vrtiću na javnu masturbaciju u grupi kao i zajedničko tuširanje i međusobno sapunanje odgajatelja i djece nakon izleta".



Iz letka kojeg kontroverzna Judith Reisman i njeni sljedbenici predočavaju javnosti, i koje dijele navodno po vrtićima i školama, dalo bi se zaključiti da se u vrtićima odvijaju masovne orgije i pedofilska druženja odraslih s djecom, što nema veze ni s istinom, ni sa zdravim mozgom.

Tete u vrtićima: Letak nema veze s realnošću i zdravom razumom

Razgovarali smo s nekoliko odgajateljica u vrtiću koje su ostale zaprepaštene ovim letkom. Nisu mogle vjerovati da je netko uopće mogao tiskati takav nebulozan letak, a kamoli da ga još dijele djeci i roditeljima po vrtićima i školama.


"Ne, nećemo organizirati nikakve intimne kutke, a kamoli se zajedno tuširati s djecom", rekla su tete kroz smijeh ne vjerujući zapravo kako se tako nešto uopće moglo izjaviti.

"Ne znam otkud nekome takve tvrdnje koje nemaju veze s realnošću i zdravim razumom. Naravno da se takve stvari neće provoditi u vrtićima, ma to vam je obična glupost, samo ne znam kako je nekome moglo pasti na pamet takvo što", rekla nam je jedna od teta.

Za one koji su još neupućeni u sve, voditeljica inicijative koja je odštampala letke je Ksenija Abramović, koja je do 28. siječnja 2014. godine bila i članica organizacijskog odbora građanske inicijative "U ime obitelji".

Ona je otpočetka 2013. aktivno sudjelovala u odlukama i pripremi za izjašnjavanje građana o raspisivanju referenduma s referendumskim pitanjem: "Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?", a u siječnju 2013. sudjelovala je u organizaciji dolaska Judith Reisman u Zagreb.

Abramović je i ovog puta "zaslužna" što je Reisman u Hrvatskoj

U svojoj biografiji Abramović piše kako je članicom Udruge UIO prestala biti 28. siječnja 2014. "kako bi se u potpunosti posvetila razvoju Laudato TV, obiteljske televizije, koja će svoj program emitirati gledateljima u domovini i dijaspori, a cilj joj je promicati kršćanske i tradicionalne obiteljske vrijednosti, te ljubav prema Bogu, čovjeku i domovini. Želi razbiti medijsku blokadu, hrvatskoj javnosti omogućiti istinit i potpun uvid u društvena zbivanja, osobito ona koja se tiču tema vezanih za Crkvu i interese hrvatskog naroda".



Cilj Ž. Markić je probiti se u politici, Abramović još nije otkrila svoje

Inače, Laudato TV je proizašla iz njenog uredničkog rada na katoličkom portalu laudato.hr, a promicanje ove inicijative, kojom se manipulira javnost, ujedno reklamira te njezine medije, dok su ostali njeni interesi još ostali prikriveni.

Podsjetimo se kako je Željka Markić upravo zahvaljujući inicijativi "U ime obitelji" stekla popriličnu popularnost kod ekstremno desnih birača. Mnoge desne i ultra desničarske stranke u više su navrata javno pozivali Željku Markić u svoje redove.

Markić je isto tako javnosti otkrila kako gaji političke ambicije, no još nije otkrila kako ih planira ostvariti i uz pomoć koje stranke - HDZ-a ili stranaka okupljenih u Savezu za Hrvatsku.

A baš kao što je i Markić financijski dobro potkovana i u vlasništvu nekoliko tvrtki, jednako tako je i njezina prijateljica Ksenija Abramović koja je uz to što posjeduje Laudato TV, ujedno vlasnica i direktorica tvrtke ETNA d.o.o. koja se bavi izradom i održavanjem bankarskih softvera.

Također je i vlasnica galerije hrvatske sakralne umjetnosti "Laudato" osnovane prije deset godina.

"Sve što imam i sve što jesam predajem Gospodinu, on je taj koji je menadžer, a ja sam službenica njegova", rekla je Abramović gostujuću u intervjuu na svojoj televiziji.

Također je i vlasnica galerije hrvatske sakralne umjetnosti "Laudato" osnovane prije deset godina, a ima i nekoliko nekretnina koje je navela u intervjuu na svojoj televiziji.

"U Mađarevu u Varaždinskoj biskupiji sam prije desetak godina kupila vikendicu i krenula na mise i počela raditi s mladima u župi kojima sam kasnije i kupila stan u Zagrebu u kojeg su se oni smjestili. Sve što imam i sve što jesam predajem Gospodinu, on je taj koji je menadžer, a ja sam službenica njegova", rekla je Abramović.

Na upit novinarke što bi ona poručila obiteljima koji žive u oskudici, Abramović je rekla kako su danas teška vremena, ali ono što poručuje svima je da mole.

I dok promiče Crkvu jasno ignorirajući činjenicu da se upravo među svećeničkim redovima događaju najgnusnije pedofilske radnje, Abramović je istovremeno zaslužna za letke koji odgajatelje u vrtićima i profesore u školama žele prikazati pedofilima poručujući im "Ne dirajte našu djecu".

Izjava iz Dubrovnika šokirala

"U Njemačkoj na satovima domaćinstva djeca od devet godina mijese tijesto za pizzu. Dok još ima onih grudica, stavi se stol ispred razreda i djetetu skinu gaćice. I na stražnjici od djeteta završi se miješanje tog tijesta od pizze, gdje se na taj način pokazuje koliko se treba riješiti straha od bilo kakvog dodira. Malo pizza, malo stražnjica! Dakle, to je prestrašno, to je ono što nas čeka. Ministar Jovanović je rekao kako će u hrvatskim školama implementirati spolni odgoj po uzoru na onaj u Njemačkoj", rekla je Abramović neki dan na tribini na kojoj je gostovala Reisman u Dubrovniku.

Pročitajte više