Petrov nakon velike pobjede Kovačića: Nezavisne liste su jedina treća opcija

Foto: Facebook

BOŽO PETROV predvodi nove hrvatske političare, kojima je hrvatski građanin bitniji od fotelje, od automobila... Nakon što nam je sinoć kazao da ide u Omiš stisnuti ruku Kovačiću, danas je nasvom Facebook profilu prokomentirao pobjedu protiv HDZ-a. Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

"Sinoć sam bio u Omišu kako bih stisnuo ruku i čestitao nezavisnom Ivanu Kovačiću koji je "pomeo" HDZ-ova kandidata Mimicu već u prvom krugu i osvojio aposlutnu većinu u Gradskom vijeću.

Iznimno smo zadovoljni porukom birača na lokalnim izborima, ne samo u Omišu nego i u drugim sredinama. Tamo gdje su tzv. "veliki igrači" rušili nezavisne - posebno u Omišu i Kukljici - dobili smo apsolutne plebiscitarne pobjede naših kolega Ivana Kovačića i Marina Boška, na čemu im ponovno čestitamo.

Nezavisne liste su treća opcija

U Dubrovniku i na Hvaru je ostao "status quo", ali i u Dubrovniku su naše kolege zadržale presudnu korektivnu poziciju jedinog pravog javnog glasa birača "trećeg puta". A u fokusu nacionalnih izbora, rezultat naših kolega u Dubrovniku, pokazuje da se nezavisne liste ovako okupljene jasno profiliraju kao neupitna "treća opcija". Uz HNS-SDP-HSU koaliciju i HDZ-HSS-HSP AS koaliciju jedina opcija u GV Grada Dubrovnika koja ima nacionalni potencijal je KGLB Mara Kristića ZAJEDNO ZA GRAD.

Nezavisne liste okupljene oko MOST-a svuda po Hrvatskoj više nigdje neće biti "kusur" u igri "velikih koalicija", nego sigurni ulog hrvatskih birača ujednu novu i sigurnu "glavnicu"."

Pročitajte više