Policiji ih prijavila mama: U SAD-u 15-godišnjak i 17-godišnjak ubili 12-godišnjakinju

DVOJICA američkih tinejdžera, 15-godišnji Justin Robinson i 17-godišnji Dante Robinson, optuženi su za ubojstvo nestale 12-godišnje djevojčice Autumn Pasquale, prenose američki mediji. Policija je medije izvijestila kako nema naznaka seksualnog napada. Braća su, osim za prvostupanjsko ubojstvo, optuženi i za skrivanje tijela i dokaza.

Autumn je nestala protekle subote dok se vozila na svom BMX biciklu, tek nešto više od tjedan dana uoči svog 13. rođendana. Policija je utvrdila da su je braća tinejdžeri namamili u svoj dom govoreći kako su joj nabavili neke super dijelove za bicikl kojeg je obožavala, a potom je ubili. Djevojčica je zadavljena.

Za nestalom djevojčicom vladala je opsežna potraga, a policiji je ključan trag dala majka dvojice dječaka, koja ih je izvijestila o statusima koje je njen sin ostavio na svom Facebook profilu. Ta informacija dovela je policiju do tijela nestale Autumn, koju su tinejdžeri bacili u kantu za smeće na napuštenom imanju pokraj svoje kuće, prenosi AP.

Što su točno dečki napisali na Facebooku i što im je dojavila majka tinejdžera ubojica, policija nije željela otkriti javnosti. Motivi ubojstva zasad nisu poznati, a nagađa se kako su je braća tinejdžeri ubili radi dijelova bicikla, čijom su se preprodajom bavili.

Pročitajte više