Porezna zatvorila klub u kojem su tulumarili Tedeschi i Milanović i ispred kojega je pretučen mladić

Foto: Borna Filić/Pixsell

NA FACEBOOKU Peperminta, kluba koji je proteklog tjedna završio u medijima na stranicama crne kronike, stoji obavijest kako se otvara u petak 3. siječnja.

"Klub se otvara u petak, 3.1.2014. Svi koji su kupili karte za doček Nove godine mogu ih vratiti u KIC klubu u Preradovićevoj 5. Još jednom žao nam je zbog nastale situacije. Vidimo se 3.1.", piše u obavijesti na stranicama i na Facebooku kluba.

Iako je klub zatvoren nakon što je ispred njega pretučen mladić, razlog zatvaranja je  - posjet poreznih inspektora koji su pronašli nepravilnosti u blagajni.

Podsjetimo, u noći s Badnjaka na Božić ispred kluba pretučen je 31-godišnji Marko Šubat. Indexu se obratila njegova majka s molbom da se dozna istina jer, tvrde svjedoci, - pretukli su ga zaštitari kluba.

Istog dana, samo u popodnevnim satima u Pepermintu je bilo mnogo poznatih gostiju. Dnevni božićni party tamo je organizirao Emil Tedeschi, a među gostima su bili Milanović i njegova supruga, šef uprave Ine Zoltan Aldott, zatim Duško Ljuština, Saša Broz, Ante Kotromanović, Jelena Perčin...

Pročitajte više